Nå blir SSL obligatorisk

Tiden renner ut for de som ikke har SSL/HTTPS på nettstedet sitt, og fremdeles ser vi at det er mange som ikke har dette på plass. Konsekvensene kan bli store, og i verste fall føre til tapte kunder.

Les mer

Nettbutikk er god butikk – hvorfor du burde satse på e-handel

Det er gode tider for de som driver nettbutikk. Aldri før har nordmenn handlet flere varer over nettet. Bare i 2015 omsatte norske nettbutikker for over 78 milliarder norske kroner; en økning på hele 13 % fra året før. Om butikken din ikke er på nett går du glipp av denne betydelige kundemassen.

Les mer

iseng.no opplevde økning på 1100 %

Markant hjalp iseng.no med å få flere kunder samtidig som vi reduserte annonseutgiftene. Resultatet ble en økning på 1100 % i antall konverterte kunder – kunder som gjennomførte et kjøp etter å ha funnet iseng.no gjennom søk – med en 90 % lavere kostnad per konvertering.

Les mer

Markant flytter!

I perioden 21. – 23. mars flytter Markant inn i nye og større lokaler på Nordnes i Bergen. Vi vil derfor ikke være like tilgjengelige på telefon og e-post som vi pleier å være i løpet av disse tre dagene.

Du kan fremdeles nå oss på 53 01 28 39, men dersom henvendelsen din ikke haster setter vi stor pris på om du venter med denne til etter påsken.

Les mer

Annonsere på Google?

Å annonsere på Google kan være et effektivt og rimelig alternativ til andre markedsføringskanaler. Du spisser kampanjen din mot en spesifikk målgruppe og betaler kun når noen klikker på annonsen din.

Les mer

1234