Nettbutikk er god butikk – hvorfor du burde satse på e-handel

Det er gode tider for de som driver nettbutikk. Aldri før har nordmenn handlet flere varer over nettet. Bare i 2015 omsatte norske nettbutikker for over 78 milliarder norske kroner; en økning på hele 13 % fra året før. Om butikken din ikke er på nett går du glipp av denne betydelige kundemassen.

Les mer

iseng.no opplevde økning på 1100 %

Markant hjalp iseng.no med å få flere kunder samtidig som vi reduserte annonseutgiftene. Resultatet ble en økning på 1100 % i antall konverterte kunder – kunder som gjennomførte et kjøp etter å ha funnet iseng.no gjennom søk – med en 90 % lavere kostnad per konvertering.

Les mer

Markant flytter!

I perioden 21. – 23. mars flytter Markant inn i nye og større lokaler på Nordnes i Bergen. Vi vil derfor ikke være like tilgjengelige på telefon og e-post som vi pleier å være i løpet av disse tre dagene.

Du kan fremdeles nå oss på 53 01 28 39, men dersom henvendelsen din ikke haster setter vi stor pris på om du venter med denne til etter påsken.

Les mer

Annonsere på Google?

Å annonsere på Google kan være et effektivt og rimelig alternativ til andre markedsføringskanaler. Du spisser kampanjen din mot en spesifikk målgruppe og betaler kun når noen klikker på annonsen din.

Les mer

5 gode grunner for et redesign av nettstedet ditt

Kundene dine blir stadig mer komfortable på nett, og samtidig; mer kresne. Tiden når bare det å ha en nettside var nok til å imponere er forbi. I dag skal nettsidene være brukervennlige, responsive, raske og oversiktlige. Folk forventer rett og slett mer når de besøker nettstedet ditt.

Les mer

123