Markant Norge AS

Din totalleverandør på nett

Markant er totalleverandør av kommunikasjons- og IT-tjenester. Vi hjelper deg med å legge en klar strategi for vekst og digital synlighet.

Om Markant Norge AS

Markant Norge AS er et mediebyrå og totalleverandør av kommunikasjons- og IT-tjenester. Vi hjelper selskapet ditt å utmerke seg ved å legge en klar strategi for vekst og digital synlighet. Vårt fokus på ny teknologi skal gi deg konkurransefortrinn samt gjøre deg klar til å møte utfordringene på nett.

Vi skal være markante og synlige – og vi skal hjelpe våre kunder til å bli det samme. Vi ønsker å skape suksesshistorier og å være en del av prosessen. Vi lykkes når vi kan levere løsninger som kundene våre kan være stolte av.

Hvorfor velge oss

Våre ansatte har lang erfaring i bransjen og brenner for å lage gode, digitale løsninger. Vi elsker å lage tilpassede løsninger, skreddersydd etter dine – og selvfølgelig brukernes – ønsker og behov. Det er nemlig i dette skjæringspunktet man finner de smarteste, og mest vellykkede løsningene.

Vi tar fatt på alle prosjekter med samme mål: Å levere et resultat som engasjerer og som møter de målene vi har satt oss. Vi har hundrevis av fornøyde kunder landet over, noe som gjør at vi med en viss trygghet kan si at vi kan faget vårt!

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Google Partner

Som sertifisert Google Partner har Markant ansatte med relevant kursing, og omfattende kunnskap knyttet til Google AdWords. Som Google Partner må vi også vise til gode resultater og rutiner knyttet til nettannonsering. Dette betyr at investeringene dine er i gode hender når du velger oss som samarbeidspartner.

Microsoft Bing partner

Markant sitt gode samarbeid med Microsoft har ført til at vi – som en av få mediebyråer i Norden – er blitt invitert til å signere en Bing partneravtale. Denne avtalen er et kvalitetsstempel fra Microsoft, og signaliserer at vi har høy kompetanse knyttet til digital markedsføring gjennom Bing Ads.

MS_Partner_logo_Digital Advertising

Microsoft Sølvpartner

Markant er sertifisert som sølvpartner innen SMB-segmentet (Cloud and Midmarket Cloud Solutions). For våre kunder betyr det at vi har god kjennskap og kompetanse til Microsoft sine skytjenester. Sertifiseringen krever, blant annet, at vi kan vise til at vi bistår minimum 40 selskaper årlig med tjenester knyttet til Office 365.

MS_Partner_logo_Digital Advertising

Microsoft Sølv Digital Advertising

Som sertifisert Microsoft partner innen digital markedsføring, kan Markant vise til en rekke sertifiserte personer som har god kjennskap til Microsoft sine tjenester knyttet til SEM-markedsføring. I tillegg forplikter Markant seg til å innrapportere referanseprosjekter til Microsoft på årlig basis.

Markant Norge AS ble kåret til en av årets Gasellebedrifter i Hordaland for 2015. Vi vokser stadig, og håper du ønsker å bli med oss på veien videre. Les mer om kåringen.