Markant er enkelt og greit folk som brenner for å lage smarte løsninger som engasjerer.

markant-2

Felles har vi en arbeidsmetodikk som bygger på innsikt og kartlegging.

Vi er datadrevne i alt vi gjør, og har skjønt at smarte løsninger krever grundig analyse og dyp forståelse. Når vi jobber i lag vil vi bli kjent med deg, historien din, kundene dine og utfordringene dine. Vi jobber ikke for deg, men med deg.

Med øye for helheten

I Markant tenker vi alltid helhetlig på tvers av kanaler og plattformer – ikke bare digitale. Vi bygger strategier som legger til rette for sterke opplevelser som bygger relasjoner og entusiasme uansett hvor folk er. Noen er tidsriktige og kaller det omnikanal, vi kaller det bare sunn fornuft.

markant-om

Er vi en match?

Alt arbeid vi gjør er basert på innsikt og måling av resultater. Er du ute etter lettvinte løsninger som er mer stil enn substans, er ikke vi for deg. Men, er du ute etter en samarbeidspartner som kan gjøre deg bedre, som går i dybden og leverer konkrete resultater – ja, da er det bare å gi oss et pling.

Grønne nettsider

Nettsider lever ikke bare på luft og kjærlighet. Én enkelt sidevisning på nettstedet ditt slipper ut 1.76 gram CO2. Det høres kanskje ikke så mye ut, men har nettstedet ditt 10 000 sidevisninger i måneden, så tilsvarer det 211 kg CO2 per år.

Derfor har vi valgt en hosting-partner som kun bruker fornybar energi for å drifte datasentrene sine. Det betyr at vi kan tilby kundene våre grønne nettsider med minimalt klimaavtrykk.

I tillegg fører vi klimaregnskap og kompenserer for våre øvrige CO2-utslipp ved å kjøpe klimakvoter gjennom klimahub.no. Det betyr at vi ikke bare er klimanøytrale, men faktisk klimapositive.

gronne-nettsider
gold-horizontal-color

Nok prat. La oss komme i gang.

Fortell oss litt om prosjektet ditt, så kommer vi tilbake til deg.