Om oss

Markant er enkelt og greit folk som brenner for å lage smarte løsninger som engasjerer.

Vi er…

designere, utviklere, tekstforfattere, kampanjespesialister og rådgivere. Introverter og ekstroverter. Kattemennesker og hundemennesker. En variert gjeng med variert kompetanse som alle deler lidenskapen for faget.

Fra innsikt til opplevelse

Felles har vi en arbeidsmetodikk som bygger på innsikt og kartlegging. Vi er datadrevne i alt vi gjør, og har skjønt at smarte løsninger krever grundig analyse og dyp forståelse. Når vi jobber i lag vil vi bli kjent med deg, historien din, kundene dine og utfordringene dine. Vi jobber ikke for deg, men med deg.

Med øye for helheten

I Markant tenker vi alltid helhetlig på tvers av kanaler og plattformer – ikke bare digitale. Vi bygger strategier som legger til rette for sterke opplevelser som bygger relasjoner og entusiasme uansett hvor folk er. Noen er tidsriktige og kaller det omnikanal, vi kaller det bare sunn fornuft.

Er vi en match?

Alt arbeid vi gjør er basert på innsikt og måling av resultater. Er du ute etter lettvinte løsninger som er mer stil enn substans, er ikke vi for deg. Men, er du ute etter en samarbeidspartner som kan gjøre deg bedre, som går i dybden og leverer konkrete resultater – ja, da er det bare å gi oss et pling.

Karriere

Vi er alltid på utkikk etter flinke folk som kan hjelpe oss å levere sterke opplevelser.

Se ledige stillinger

magento

Få et innblikk i hverdagen vår

Nok prat – la oss komme i gang

Kontakt oss i dag så får vi ballen til å rulle.