Webdesign

Vær tilgjengelig for alle – hele tiden

Godt webdesign skal være oversiktlig og brukervennlig. Med webdesign fra Markant får du en nettside som er elegant utformet, og som fungerer på alle enheter. Vi tar oss av ditt digitale nærvær slik at du kan bruke tiden din på faget ditt.

argumentVær tilgjengelig
for alle – hele tiden

argument2Synliggjør din
bedrift

argument3Nå ut til
flere

argument4Bruk tiden
på faget ditt

Vær tilgjengelig for alle – hele tiden

80% av alle internettbrukere kobler til gjennom mobile enheter, og da er det viktig at du har en nettside som tar seg bra ut – ikke bare på datamaskinen på kontoret, men også på nettbrettet og mobiltelefonen. Når vi utvikler en nettside for deg følger vi prinsippene for responsivt webdesign – nettsiden tilpasser automatisk innhold og grafikk til skjermen din, uansett om du bruker nettbrett eller datamaskin.

Vi sørger for at du er tilgjengelig over alt, på alle enheter.

Synliggjør din bedrift

Kundene dine sender ikke brev lenger – de kjøper snekkertjenester på trikken og bestiller taxi hjem igjen via app. Det er viktig å ha en solid tilstedeværelse på nett da det er her de fleste av kundene dine begynner når de vil ha informasjon om produktet eller tjenesten du tilbyr.

Vi gjør deg synlig på nett.

Nå ut til flere

Når vi utvikler ditt nye nettsted legger vi stor vekt på at det skal være brukervennlig og se pent ut, men vi har også fokus på at det skal være synlig i søkemotorer som Google. Når folk søker etter tjenester i ditt nærområde vil du at de skal finne nettopp din bedrift.

Vi sørger for at kundene finner deg.

Bruk tiden på faget ditt

I tillegg til å utforme og utvikle din nye nettside, leverer vi en komplett løsning for drifting og vedlikehold. Vi tar oss av alt som har med ditt digitale nærvær å gjøre.

Vi tar jobben slik at du kan bruke tiden din på faget ditt.

Ny nettside?

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Profesjonelt webdesign lønner seg

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige webdesignere og utviklere med bred erfaring som leverer en nettløsning skreddersydd din bedrift eller merkevare.