Vi utvikler merkevarer som
engasjerer og skaper resultater.

Merkevarebygging med tydelige mål

Merkevaren din er mer enn en logo, mer enn et fint slagord på veggen. Når vi jobber med merkevaren din tenker vi helhetlig og tar beslutninger basert på grundig innsikt. Når vi vet hva som engasjerer nettopp dine kunder, kan vi utvikle en merkevarestrategi som gir målbar effekt og skaper konkrete resultater.

Basert på solid innsikt om målgrupper og strategiske mål, utvikler vi merkevarer som snakker direkte til kundene dine og som engasjerer til handling. Ved å skape sterke opplevelser som bygger autentiske relasjoner, tiltrekker deg nye kunder og styrker lojaliteten til de eksisterende.

Dele (Bildeleringen)
Identitet, web, markedsføring

Glime 
Identitet 

Fjordtind Hotels
Identitet, web, markedsføring 

Den visuelle identiteten til bedriften din består av alt i fra logo og farger til typesnitt og regler for hvordan disse skal brukes. Identiteten skal sikre en helhetlig, gjenkjennbar og konsekvent kommunikasjon ut mot kundene dine.

Der den visuelle identiteten skal legge føringer for hvordan vi kommuniserer visuelt, hjelper stilguiden oss med hvordan vi skal kommunisere med språk. Stil og tone, hvilke ord som skal brukes og hvordan defineres i stilguiden,

Vi bistår også med foto- og videoproduksjon med alt i fra enkle portrettbilder og 6-sekunders Snapchat-annonser til ambisiøse brandfilmer og videokampanjer.

Tina Våtvik Olsen
Driftsdirektør, Fjordtind Hotels 

«Markant har vært en tett partner siden oppstarten av kjeden. Forståelsen for hva vi som kunde ønsker har vært meget god, og vi er meget fornøyd med leveransen på alle parametere. Kreative, løsningsorienterte og kundeorienterte er stikkord for vårt samarbeid. Anbefales på det varmeste.»