Baker Brun

Web // Merkevare og identitet
bakerbrun.no

Baker Brun har levert ferske bakevarer til Bergens befolkning siden 1800-tallet. Vi har utviklet nettsted og ny produktkatalog for å fremme det solide håndverket.

Oppgaven

Baker Brun hadde et nettsted som var modent for oppussing og ønsket en løsning med brukervennlighet i fokus.

En av de viktigste brukeroppgavene på nettstedet var å finne nærmeste bakeriutsalg. Vi satte opp en løsning som automatisk finner ditt nærmeste bakeri basert på lokalisasjonen din. Men nettstedet skulle ikke bare vise bakeriutsalgene – det skulle også gjøres en sømløs implementering av nettbutikk og settes opp en plattform for deling av deilige bakeroppskrifter.

I tillegg ønsket de å få utviklet en produktkatalog rettet mot storhusholdningskunder – en viktig kundegruppe.

Prosessen

Løsningen ble utviklet med konkrete mål og oppgaver for øye. Vi analyserte og satt oss tydelige mål for hva det nye nettstedet skulle være, og hvilke brukeroppgaver det skulle løse.

Vi designet og utviklet et friskt, nytt nettsted basert på WordPress med en sømløs implementering av nettbutikk, enkel publisering av oppskrifter og lokalisasjonsbasert visning av bakeriutsalgene.

Resultatet

En delikat nettløsning med fokus på konvertering og den gode brukeropplevelsen. Løsningen legger til rette for kjøp av kaker på nett og enkel deling av populære oppskrifter.

Se løsningen på bakerbrun.no.

Få en time gratis og uforpliktende rådgivning.

Fortell oss litt om prosjektet ditt, så kommer vi tilbake til deg.