Digital markedsføring

Vi leverer resultatbasert markedsføring som effektivt når ut til målgruppen din.

Treff blink med moderne markedsføring

Digital markedsføring, resultatbasert markedsføring, performance marketing. Kjært barn har mange navn,​ men essensen ligger i vektleggingen av resultatsporing og sylskarp målretting. Digital markedsføring tillater at du kan spisse annonseringen og treffe nøyaktig de kundene du er ute etter, enten du vil målrette geografisk, basert på demografi eller atferd.

Kartlegging

Skal du lykkes med markedsføringen krever det nøye kartlegging av målgrupper, budskap og konkurranse. Hvem vil du treffe? Hvor er de i salgstrakten? Hvilke kanaler er mest hensiktsmessige? Hvordan ser konkurransen ut?

En solid strategi i bunn er essensielt for å lykkes med markedsføringen. Sammen planlegger og skreddersyr vi kampanjer som møter dine behov og treffer målgruppen din på en kostnadseffektiv måte.

Analyse og optimalisering

Kampanjer i digitale kanaler er levende og foranderlige. Salg og tilbud, sesongvariasjoner og forandringer i etterspørsel krever tilpasninger og kontinuerlig overvåking og justering av løpende kampanjer og annonser.

Vi analyserer effekt og treffsikkerhet hele veien. Vi optimaliserer og justerer kampanjene dine fortløpende for å sikre at du er konkurransedyktig, samtidig som du får mest mulig igjen for pengene du investerer.

Utvalgte prosjekter

https://markant.no/wp-content/uploads/setinsvik-ref.jpg

Steinsvik

Digital markedsføring // Adwords // Facebook

https://markant.no/wp-content/uploads/showcase-opus-2.jpg

Opus XVI

Web // digital markedsføring

Google AdWords // Google Shopping // Google Display Network // Bing Ads // Youtube // LinkedIn // Facebook // Instagram // Snapchat // Programmatisk // Remarketing // A/B-testing // Innholdsmarkedsføring // Nyhetsbrev

Nok prat – la oss komme i gang

Kontakt oss i dag så får vi ballen til å rulle.