Digital markedsføring – nå ut til kundene dine uansett hvor de er 

Markedsføring tilpasset målgruppen din

Google, Facebook, Instagram, Snapchat eller LinkedIn. Kanalene er mange og mulighetene utallige. For at kampanjene dine skal bli vellykkede må budskap spisses, potensielle kunder segmenteres og kanalvalg tilpasses. Vi skreddersyr kampanjer for å nå din målgruppe med riktig budskap til riktig tid og på riktig plattform.

Den komplette guiden til inboud marketing - helt gratis 

E-boken gir deg en god innføring i hva inbound marketing er og hvordan du kan bruke metodikken til å markedsføre smartere.

262%

høyere konverterings-
rate på landingsside

 70%

reduksjon i
kost per klikk

278%

økning i CTR 

St. paul Gymnas
Web, trykk, markedsføring 

Markedsføring basert på innsikt

Vi utvikler markedsføringsstrategier basert på kartlegging av målgrupper, konkurrenter og trafikkanalyser. Slik sikrer vi at du får mest mulig igjen for markedsføringskronene dine og resultater som hjelper bedriften din å vokse. 

Search Ads, Display, remarketing, YouTube. Vi er sertifisert Google-partner og hjelper deg med konsept, oppsett, drift og optimalisering av kampanjene dine.

Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok, Twitch. Vi hjelper deg med å nå målgruppene dine, uansett hvilke kanaler de befinner seg i.

Alle vellykkede markedsplaner er bygget på innsikt, grundig planlegging og solid strategi. Når du er kunde hos oss begynner vi alltid med strategien som skal ligge til grunn. Slik sikrer vi oss gode resultater gang etter gang.

Linn Grønningen
markedssjef, Linn Bad 

«Som markedsledende bedrift med mange baller i lufta må vi vere sikre på at vi alltid er synleg der kundane er. Ved at Markant har teke seg av den digitale markedsføringa vår har vi opplevd ei kraftig auke i ordremengda og går mot rekordhøg omsetning.»