Inbound – en smartere måte å
markedsføre på 

Kundereise fra A til Å

Inbound-metodikken går ut på å se helhetlig på hele kundereisen, om å samle solid kunnskap om kudesegmentene dine, skape målrettet innhold og utvikle konverteringsoptimaliserte salgstrakter som gror virksomheten din dag etter dag.

Den komplette guiden til inboud marketing - helt gratis! 

Moderne digital markedsføring handler om mye mer enn å bare pushe ut annonser. Lær hvordan du kan generere flere leads og få mer igjen for markedsføringskronene dine med inbound marketing. 

Aimy
Identitet, web,
inbound marketing 

Hi Tech Mobility
Identitet, web,
inbound marketing

Magnet ikke megafon

Inbound er en markedsføringsstrategi som fokuserer på å løse utfordringene kundene dine har. Ved å tilby spisset innhold som er nyttig og relevant for potensielle kunder, tiltrekker du deg en kundegruppe som er mer engasjert og konverteringsvillig og som aktivt oppsøker merkevaren din.

Pressemeldinger, bloggartikler og nyhetsbrev. Vi produserer spisset og relevant innhold som treffer målgruppene dine til riktig tid med riktig budskap.

CRM, markedsføringsplattform, salgsverktøy og service-hub alt i ett. HubSpot er et av de kraftigste verktøyene du kan bruke for å virkelig få fart på markedsførings- og salgsaktivitetene dine.

Med automasjonsverktøyet i HubSpot kan du automatisere markedsaktiviteter, kampanjer, e-poster og mye mer. Det er et av de kraftigste verktøyene du kan ta i bruk dersom du virkelig vil få fart på markedsføringen.

Morten Svensen
markedsdirektør, Låssenteret 

«Samarbeidet med Markant er av det friksjonsfrie slaget. Løsningene er gode og kommer raskt. Vi lar oss utfordre - og de lar seg utfordre - i et veldig godt samspill. Vi gir våre beste anbefalinger for samarbeid med Markant.»