Familiestøtten / Halloi

Familiestøtten / Halloi


Fra ukjent helt
til vinner av frivillighets­prisen 

Vår rolle


Utvikling av visuell identitet, nettsted, PR og kommunikasjon, innholdsproduksjon, digital markedsføring

Teknologi

WordPress

Pro bono for Familiestøtten

Hver jul velger vi i Markant en frivillig organisasjon som vi støtter. De siste par årene har vi valgt å hjelpe Familiestøtten, men i 2022 ønsket vi å gjøre noe mer. Noe som virkelig kan gjøre en forskjell.

Familiestøtten drives 100% av frivillighet og har i flere år hjulpet barnefamilier i økonomisk krise. Men arbeidet har lenge gått under radaren til medier og politikere.

Så i stedet for å gi penger eller julegaver, bestemte vi oss for å gi tid og kompetanse. Vi ville hjelpe til med å gjøre det vi gjør best: Spre budskapet og øke kjennskapen til Familiestøtten.

Vi lagde ny identitet, nettsider, jobbet med PR og innsamling av midler og arrangerte Halloi - en festdag som gjorde stas på de minste med kino, konsert, mat og gaver.

I skrivende stund har vi bidratt med ca. 150 konsulenttimer. Og resultatet? Hundretusenvis av kroner som går til de som trenger det mest, og omtale i nasjonale og lokale medier som NRK, Bergens Tidende, Bergensavisen og flere.

Oppmerksomheten og omtalen Familiestøtten har fått har ført til rekordstore midler inn i organisasjonen og støttespillere som står i kø for å hjelpe. I tillegg vant Familiestøtten Bergen kommunes Frivillighetspris for 2022.

Rekkevidde:

1.1 millioner

Reaksjoner/delinger i SoMe:

> 7 000

Artikler i media:

12

Frivillighetspriser vunnet:

1

Artikler i media

Dele (Bildeleringen)
Identitet, web, markedsføring

Aimy
Identitet, web, inbound