Vi utvikler merkevarer som engasjerer og bygger relasjoner.

identitet-7
Har du et prosjekt i tankene?
Vi hjelper deg i gang.

Ta kontakt

Merkevarebygging handler om å skape sterke opplevelser og bygge autentiske relasjoner med kundene dine.

Men skal du nå ut til folk må du først vite hva du skal være, og for hvem.

Det finner vi ut ved å gjøre et grundig kartleggingsarbeid, utvikle personas og segmentere målgruppene dine. Når vi vet hva som engasjerer nettopp dine kunder, kan vi utvikle merkevarer som gir målbar effekt og skaper konkrete resultater.

Merkevaren din er mer enn en logo

Med solid innsikt og en klar strategi i ryggen, kan vi utvikle identiteter og kampanjer som snakker direkte til målgruppene dine.

For å oppnå best mulig resultat, må vi være tydelige og konsekvente i kommunikasjonen. Måten vi snakker til folk på, hvilke ord, farger og bilder vi bruker, hvilke kanaler vi velger å være synlige i – alt er en del av strategien som ligger til grunn.

Merkevaren din er nemlig så mye mer enn logoen. Fargene vi bruker, typografien, bildene, til og med måten vi snakker på og ordene vi bruker har en effekt og danner en helhet som skal være spisset mot målgruppen og kommunisere budskapet ditt tydelig og effektivt.

identitet-11

Mer enn buzzwords

Holistic branding, ideation, omnichannel, hyperlocal. Bak det blomstrete språket ligger utprøvde ideer og teknikker. Vi er pragmatikere og bruker tid på det som funker. Det som skaper konkrete resultater. Hva vi kaller det er ikke så viktig.

Det som er viktig er at vi kjenner publikumet vårt, slik at vi kan skreddersy opplevelser som engasjerer og konverterer. Slik skaper vi autentiske og holistiske (!) merkevarer.

Nok prat. La oss komme i gang.

Fortell oss litt om prosjektet ditt, så kommer vi tilbake til deg.