Nelfo

Nelfo

Optimalisering av nettsted for bedre brukeropplevelse og organisk synlighet

+25% økning i organisk trafikk

Bedre bruker­opplevelse

Bedre verktøy for måling av ytelse 

Vår rolle

Rådgivning, site audit, søkemotoroptimalisering, brukertesting, UX 

Teknologi

EPiServer, Hotjar, SEMrush 

En løsning med brukervennlighet i fokus

​Landsforeningen Nelfo er en del av NHO og har over 1 840 medlemsbedrifter. Med over 30 000 årsverk blant medlemmene sine, er Nelfo opptatt av å være tydelige i kommunikasjonen og å kunne tilby medlemmene en solid og nyttig digital plattform.

Nelfo ville ha en grundig analyse av nettsidene sine med tanke på hvordan de ble brukt av medlemmene, hvor godt de funket teknisk og hva som kunne bli bedre med tanke på å rangere i organisk søk for viktige nøkkelfraser.

Vi foretok en grundig gjennomgang av eksisterende nettsider og utførte:

  • Trafikkanalyse
  • Teknisk/SEO-analyse
  • UX-analyse
  • Brukertesting

Vi ryddet opp i duplikatinnhold, korrigerte meta-tags og internlenking, analyserte heatmaps og brukerreiser + mye mer. I alt endte vi opp med å gjøre hundrevis av korrigeringer. I tillegg bisto vi med oppsett og konfigurasjon av verktøy som Google Tag Manager, Search Console, Google Analytics og Data Studio.

I tillegg satte vi opp konverteringssporing for å lettere kunne måle ytelsen til nettsidene i forhold til Nelfos KPI-er. Vi forbedret også søkefunksjonaliteten på nettsidene basert på funn som tilsa at dette var en mye brukt funksjon som ikke fungerte tilstrekkelig.

+25% økning i organisk trafikk

Bedre brukeropplevelse

Bedre verktøy for måling av ytelse 

St. Paul Gymnas
Web, trykk, markedsføring 

Hi Tech Mobility
Identitet, web, inbound