Inbound – en smartere måte å
markedsføre på.

inbound marketing

Inbound er kvalitet over kvantitet

Det er ikke vanskelig å få mer trafikk. Det korrelerer direkte med hvor mye penger du er villig til å kaste etter Google og andre annonsenettverk. Men hvor mye får du egentlig igjen for pengene du bruker?

Annonseplasseringen du har betalt så dyrt for, er bare en liten del av salgstrakten din. Hva skjer når de trykker på annonsen? Er innholdet godt? Konverterer det? Hva om du kunne fått trafikken gratis?

Inbound handler om å se helhetlig på hele kundereisen, å gjøre noen som aldri har hørt om produktet ditt til en lojal kunde som blir en ambassadør for merkevaren din.

Inbound marketing handler om å samle solid kunnskap om kundesegmentene dine, skape målrettet innhold og utvikle konverteringsoptimaliserte web-løsninger som gror virksomheten din dag etter dag.

Den komplette guiden til inbound marketing

Mindre mas = flere kunder

Når du endrer markedsføringsstrategien din til å fokusere på å løse problemene som kundene dine har, og promoterer innhold som er nyttig og relevant, tiltrekker du deg en kundegruppe som er mer engasjert og mer konverteringsvillig.

I stedet for å pushe reklame og annonser på hvermansen, lager vi personas og skaper spisset innhold som gjør at folk får lyst til å lære mer om deg. Da får du leads som ser på deg som en autoritet og som aktivt oppsøker merkevaren din.

Resultatet er at du får mer igjen for markedsføringskronene dine, og mer lojale kunder.

digital markedsføring
inbound

Vi går i dybden

Inbound er en strategisk og helhetlig måte å tenke markedsføring på. Hvert prosjekt er et langsiktig samarbeid der vi går inn i materien og kartlegger bedriften din, idealkundene dine, hvilke mål du har og hva som trengs for å nå de målene. Det er ikke dag til dag. Det er uke til uke og måned til måned med kontinuerlig måling og optimalisering av kundereiser og markedsaktiviteter.

Kun ved å gå skikkelig i dybden kan vi sikre de beste resultatene.

Nok prat. La oss komme i gang.

Fortell oss litt om prosjektet ditt, så kommer vi tilbake til deg.