Søkemotor­optimalisering

Sørg for at folk finner deg

Det hjelper ikke å ha en fantastisk webside dersom ingen besøker den. Vi hjelper deg med å skape godt innhold, og sørger for at folk finner deg i søkemotorene.

Gjør deg interessant for kundene

Innholdet er den viktigste faktoren for om en kunde velger å bli på websiden din eller klikker seg ut. Vi har dyktige spesialister som produserer relevant og interessant innhold for både brukerne og søkemotorene.

Sørg for at folk finner deg

Godt innhold skal ikke bare være godt skrevet og interessant for brukeren, det skal også være lett å finne. Markant har egne søkemotorspesialister som sørger for at nettsiden din dukker opp i søkemotorene.

Få frem budskapet ditt

Du har sikkert opplevd å gå inn på en nettside, bare for å gå ut igjen innen kort tid uten at du fant det du var ute etter – vi er utålmodige når vi surfer. Søkemotoroptimalisering handler om mer enn å få god rangering i søkemotorene – den skal også ta sikte på å gjøre innholdet tydelig og relevant for brukeren.

Hvordan søkemotoroptimalisering fungerer

Når vi utfører optimalisering av ditt nettsted starter vi med å undersøke hvilke nøkkelfraser vi spesielt skal optimalisere for. Dette gjør at vi enkelt kan måle resultatene av optimaliseringen ved å sjekke hvordan nettstedet ditt rangeres av søkemotorene i forkant av arbeidet for så å måle dette opp mot resultatet vi har oppnådd etter optimalisering er utført.

Etter at vi har undersøkt rangering og relevante nøkkelfraser ser vi på sidestrukturen – hvordan nettstedet er bygd opp og strukturert rent teknisk, så vel som innholdsmessig. Som oftest vil vi foreta en restrukturering av nettstedet, samt skrive nytt innhold. Vi tar også for oss de mer tekniske aspektene av nettstedet og sørger for at det er korrekt metabruk – metaelementer styrer hvordan nettstedet vises i søkeresultat og for søkemotorene – og setter opp xml-sidekart.

Når dette er gjort venter vi på at søkemotorene skal oppdatere søkeresultatene sine for nettstedet ditt, og kan da se hvilke resultat vi har oppnådd.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Finner kundene deg?

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige spesialister på søkemotoroptimalisering som hjelper deg med synlighet i søkemotorer.