Responsive nettsider

Nå kundene der de er

For at du skal nå ut til kundene dine er det helt avgjørende at du tilrettelegger for at de kan få informasjon fra deg så enkelt som mulig. Har du ikke en responsiv nettside kan du risikere å miste kunder. Vi hjelper deg med synligheten på alle enheter.

Fremtidsrettet utforming

Når din nettside er responsiv vil det si at den vises korrekt på alle skjermstørrelser. Innholdet på siden tilpasser seg automatisk skjermflaten din, noe som gjør at den ser like bra ut på mobiltelefonen som på dataskjermen.

At nettstedet ditt har responsiv design er helt nødvendig dersom du vil nå ut til kundene dine. Hele 80% av internettbrukere i dag bruker mobile enheter som nettbrett og mobiltelefoner for å komme seg på nett.

Du har kanskje gått inn på en nettside gjennom mobiltelefonen din, og opplevd at bilder ikke blir skalert, at menyer og knapper forsvinner og at strukturen på siden blir uoversiktlig. Når nettsiden ikke har responsiv design går det ut over brukeropplevelsen, og det frister lite for brukeren å oppholde seg på en slik webside.

Ikke gå glipp av potensielle kunder

Dersom du ikke har responsiv design risikerer du at kunden gir opp og forsvinner like raskt som han eller hun kom – folk har rett og slett ikke tålmodighet til å bruke tid på å navigere seg gjennom et rotete nettsted, og går gjerne til konkurrenten som har investert i en mobilvennlig nettside.

Fra 2015 blir nettsider som ikke har responsivt design nedprioritert i søk i Google. Dersom du har en nettside, og vil at folk skal kunne finne denne når de gjør et nettsøk, er det en stor fordel å ha en mobilvennlig webside.

Vi tar viktigheten av å ha responsive nettsider på alvor, derfor er alle nettsteder utviklet av Markant responsivt utformet, slik at du kan være trygg på at dine kunder alltid har tilgang til dine tjenester, uansett hvor de er eller hvilken enhet de bruker.

Markant har produsert vår nye webside meget bra for både oss og kunden. Den er blitt veldig oversiktlig og fin, og det er lett å finne frem og skille mellom produktene og tjenestene våre. Vi anbefaler Markant til alle som ønsker god support og som ønsker å delta i utviklingen av egne websider.

quoteTARUN MIDJE HELLE
discoverflam.com

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Når du ut til alle?

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige designere med bred erfaring som sørger for at nettstedet ditt blir klart for fremtiden.