Innholds­utvikling

Godt innhold er gull verdt

Godt og relevant innhold er det beste utgangspunktet for å lykkes på nett. Markant hjelper deg med å kartlegge, utvikle og vedlikeholde innholdet ditt.

Kartlegge

Mange bedrifter vet ikke hvor mye innhold de har, eller hvor det er. Ofte er det ingen plan, prosess eller ansvarlig person for innholdet som blir produsert. Da blir det fort uoversiktlig. Vi analyserer og kartlegger innholdet, slik at du får oversikt. Vi vurderer om det er godt og relevant – og om det blir brukt korrekt.

Planlegge

Skal en lykkes med innhold på nett krever det at man har en klar plan for hva en skal produsere, hvem som skal produsere innholdet og hva som skal gjøres med det. Vi hjelper deg med å planlegge – og ikke minst måle effekten av – innholdet ditt.

Produsere

Det er ikke alle som har dedikerte tekstforfattere og innholdsutviklere. Markant produserer godt og relevant innhold som møter behovene til brukerne dine, og som samtidig møter dine forretningsmål.

Vedlikeholde

Arbeidet stopper ikke når du har publisert innholdet, det er tvert i mot en kontinuerlig prosess. Innhold må gjerne oppdateres og revideres etterhvert som tiden går og behovene endrer seg.

Markant hjelper deg hele veien – vi måler, analyserer effekt og gir deg gode råd underveis.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Godt innhold skaper verdier

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi kan innhold og hjelper deg med å legge en slagkraftig plan for innholdet ditt.