Skype for Business

Kommuniser raskt og effektivt

Med Skype for Business setter man virkelig samhandling på dagsorden. Kommuniser med dine kolleger og kunder hvor enn du befinner deg.

Mange muligheter

Sett opp nettmøter og hold videokonferanser fra møterommet – eller hjemmekontoret. Gjennom kalenderen din i Outlook kan du kommunisere tilstedeværelse til både kunder, kolleger og samarbeidspartnere. Skype for Business kan kobles sammen med din telefonsentral og/eller direkte til teleoperatøren.

Direktemeldinger

Sjekk tilstedeværelse og få umiddelbar kontakt med dine kolleger. Med direktemeldinger gjennom Skype for Business får du en sikker kommunikasjonsform over krypterte forbindelser. Det er et effektivt kommunikasjonsverktøy, og gjør at du lettere kan kommunisere innad på kontoret; man slipper å bruke e-post på korte meldinger og får en mer ryddig innboks.

Nettmøter

Med Skype for Business gjennom Office 365 kan man enkelt sette opp telefon- og videokonferanser både internt, og mot kunder eller kolleger som ikke er på kontoret.

Med opp til 250 deltakere er løsningen perfekt for konferanser og større samlinger. Velg mellom et stort spekter av utstyr, både til møterommet og kontormaskinen. Du slipper å dra ut i møter og sparer både tid og penger.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Effektiviser samhandlingen

Ta kontakt så hjelper vi deg å finne den løsningen som er rett for deg, enten du driver enkeltmannsforetak eller en større bedrift.