Office 2016

Alt du trenger i én pakke

Office 2016 er siste versjon av produktivitetsverktøyet Microsoft Office Professional, og inneholder alle de kjente programmene du trenger for å komme deg gjennom arbeidsdagen.

En fleksibel løsning

Ved lanseringen av forrige versjon av Office (Office 2013), endret også Microsoft måten de lisensierer Office-pakken på. Hvor man tidligere ofte valgte å kjøpe lisensen, er det nå store fordeler å «leie» Office-programmene gjennom Office 365. Ikke bare er de rimeligere, men du får også alltid tilgang på siste versjon av programmene, samt muligheten å installere samme lisens på flere maskiner.

Hvis man i dag ønsker å kjøpe lisensen, er man låst til én maskin. Lisensen kan da heller ikke flyttes til en ny maskin, etter første installasjon.

Installer på inntil 5 maskiner

Hver bruker av Office 365, som har Office-programmene inkludert i sitt abonnement, kan installere Office 2016 på inntil 5 egne maskiner samtidig. Fordelen med dette, er at man som arbeidsgiver har muligheten til å tilby de ansatte å installere applikasjonene også på sine private datamaskiner i tillegg.

For alle enheter

Office 365 er selvfølgelig også tilgjengelig for smarttelefonen eller nettbrettet. Dette gjør at man alltid har muligheten til å være tilgjengelig gjennom Skype for Business og e-post.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Øk produktiviteten

Ta kontakt så hjelper vi deg å finne den løsningen som er rett for deg, enten du driver enkeltmannsforetak eller en større bedrift.