Exchange Online

Robust og fleksibel e-postløsning

Enkel og brukervennlig behandling av e-post, kalendere og kontakter. Hold kontakten uansett hvor du er med Exchange Online.

Fremtidens e-postløsning

For deg som stadig er på farten. Med Exchange Online har du tilgang uansett hvor du måtte være. Med Autodiscover-funksjonalitet slipper du å bruke tid på å sette opp e-posten din – alt blir satt opp automatisk, enten du bruker mobiltelefon, PC eller Mac.

Exchange Online er en videreføring av en av verdens mest brukte e-postløsninger. Forskjellen mellom Exchange Online og den tradisjonelle Exchange serveren, er at man har flyttet alt driftsansvaret over til Microsoft sine store datasentre. Dette innebærer at man ikke lenger trenger å tenke på oppdateringer eller andre driftstjenester.  Du sparer både tid og penger.

Exchange Online er tilgjengelig for brukere med beskjedne behov, som enkeltmannsforetak, så vel som større bedrifter og kan enkelt importere din gamle innboks, slik at du får med deg alt over.

Ubegrenset lagringskapasitet

Det er slutt på å måtte bruke tid på å slette gamle e-poster på grunn av fulle innbokser. Exchange Online leveres med hele 50 GB lagringskapasitet – og det er med vår minste pakke!

Skreddersydd løsning

Exchange Online tilpasser seg dine behov. Dersom du i dag har en eldre versjon av Exchange installert, er en overgang til Exchange Online lekende lett. Ikke bare forenkler det driften av din e-posttjener, men du får også muligheten til å bruke «single sign-on» (SSO) fra din eksisterende domenekontroller.

Ikke mer spam og virus

Med Advanced Threat Protection (ATP) fra Microsoft, får du markedets kraftigste spam- og virusbeskyttelse med på kjøpet, slik at du får en litt mer bekymringsløs hverdag. ATP undersøker hver eneste lenke i dine e-poster for trusler, og filtrerer bort de som kan være skadelige.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Vil du ha en enklere arbeidshverdag?

Ta kontakt så hjelper vi deg å finne den løsningen som er rett for deg, enten du driver enkeltmannsforetak eller en større bedrift.