Office 365

En enklere arbeidshverdag

Office 365 inneholder alle de velkjente produktivitetstjenestene og programmene du trenger for å komme deg gjennom en travel arbeidsdag. I Office 365 har Microsoft samlet alle tjenestene på én plass og gjort de enkelt tilgjengelig for deg.

argumentDer når du
trenger det

argument2Mer effektivt
samarbeid

argument3Tilgjengelig
over alt

argument4Kjente verktøy
du kan stole på

Der når du trenger det

Med Office 365 er kontoret der du er. Du får tilgang gjennom nettbrettet, mobilen eller datamaskinen – uansett hvor du er har du full kontroll.

Kontor der du der.

Mer effektivt samarbeid

Opprett, rediger og lagre prosjektene dine i skyen. Gjør dokumenter og presentasjoner tilgjengelig for dine kolleger gjennom Office Online, og gi andre tilgang til å redigere i sanntid.

Samarbeid på tvers av plattformer og geografi.

Tilgjengelig over alt

Når du er innlogget i Office 365 har du alltid tilgang til alt av dokumenter, filer og e-post når du er på farten. Hold nettmøter og videokonferanser fra møtetrommet eller hjemmekontoret med Skype for Business.

Det har aldri vært enklere å være produktiv.

Kjente verktøy du kan stole på

Med Office 365 er alle de kjente og kjære produktivitetsverktøyene samlet på en plass. Du får en robust e-postløsning gjennom Exchange, alle de kjente programmene i Office, og du kan dele filer og dokumenter gjennom SharePoint.

Alt i én enkel pakke.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Øk produktiviteten din

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi hjelper deg med å sette sammen en pakke tilpasset deg eller din bedrift.