Medie­rådgivning

Få kontroll over markedsførings­kostnadene

Mange bedrifter har liten eller ingen kontroll over hvilke markedsføringstjenester de betaler for. Bevisste og strategiske valg er viktig, ellers kan du ende opp med å betale store summer for useriøse eller unødvendige katalogtjenester.

argumentRydd opp
i markedsføringen

argument2Benytt deg av
våre kundefordeler

argument3Få utbytte av
markedsføringen

argument4Filtrer bort
useriøse henvendelser

Rydd opp i markedsføringen

Medierådgivning er en rådgivningstjeneste med fokus på å gi deg mest mulig valuta for pengene du bruker på markedsføring på nett. Vi hjelper deg med å få mest mulig utbytte av investeringene dine.

Vi rydder opp og effektiviserer for deg.

Benytt deg av våre kundefordeler

Vi har avtaler med noen av landets største tilbydere av markedsføring på nett – noe som selvsagt kommer deg til gode. Andre fordeler for deg når du benytter deg av medierådgivning fra oss er færre telefoner fra selgere, da disse selskapene må gå gjennom oss. Vi siler ut useriøse eller dårlige tilbud og formidler de gunstigste tilbudene til deg.

Vi sørger for at du får de beste tilbudene.

Få utbytte av markedsføringen

Vi utvikler et markedsføringsbudsjett tilpasset deg og din bedrift. Dette innebærer at vi sammen med deg – basert på bedriftens økonomi og forventet effekt av markedsføringstiltak – bestemmer oss for hvor mye det er fornuftig å sette av til markedsføringen på nett. Med medierådgivning vil du også få råd om hvor pengene bør brukes, og ikke minst, hvor mye som bør brukes i hver enkelt kanal for å få størst totaleffekt.

Vi tilbyr skreddersydd rådgivning.

Filtrer bort useriøse henvendelser

Blir du ofte oppringt av telefonselgere som kaster bort tiden din? I stedet for å bli pratet i senk og lokket til å takke ja til alle mulige slags tilbud – be selgeren ringe til oss. Vi filtrerer bort useriøse aktører.

Vi gjør hverdagen din enklere.

Jeg er arkitekt og driver et lite enkeltpersonforetak – Arkitektur & Farger Signe Ruud Kongsberg. I høst var jeg opptatt med flytting, og hadde tankene langt borte fra kontor og avtaler. Jeg ble da oppringt av en selger, som villedet meg til å inngå en avtale ved å spille på min frykt for å betale store, årlige summer. Vedkommende påsto at jeg sto oppført med 2 års bindingstid hos en katalogtjeneste.

Jeg oppdaget i etterkant at dette var helt galt, og jeg ble redd for at jeg hadde gått skikkelig i baret. Jeg tok kontakt med Markant, og de reddet meg ut av situasjonen etter glimrende utspill. Takk til Markant for super bistand! 

quoteSIGNE RUUD
Arkitektur & Farger Signe Ruud Kongsberg

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Har du kontroll?

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvordan vi best kan hjelpe deg. Vi har dyktige medierådgivere med bred erfaring som hjelper deg med å effektivisere og rydde opp i markedsføringen.