Nytt i Magento 2

Verdens mest populære nettbutikk har blitt enda bedre

Magento har blitt mye raskere og enklere i bruk – både for kundene som handler i nettbutikken og for deg som administrerer den bak kulissene.

Magento 1 er fleksibelt

Magento nettbutikk ble opprinnelig utviklet for å være mest mulig fleksibel, og dette er en av hovedårsakene til at løsningen har blitt såpass populær med en markedsandel på hele 29,8 % (kilde: aheadworks). Magento har fantastiske muligheter for tilpassing og det er utviklet tusenvis av utvidelser som tilbyr tilleggsfunksjonalitet utover det du finner som standard.

Men tregt …

Den enestående fleksibiliteten til Magento 1 hadde en pris. Få løsninger kan matche Magento 1 når det kommer til fleksibilitet og funksjonalitet, men farten er ikke særlig imponerende, heller ikke brukervennligheten. Typiske tilbakemeldinger kritiserer det uoversiktlige administrasjonspanelet, manglende funksjonalitet «out-of-the-box» og den lave hastigheten som gjør det frustrerende å bruke både for butikkeier og kunder.

Magento 2

Magento 2 kommer som standard med mye av funksjonaliteten vi har etterlyst i 1. Spesielt er hastigheten blitt mye bedre og Magento 2 er i gjennomsnitt 20 % raskere kontra forrige versjon samtidig som løsningen er blitt mer fleksibel enn noen gang.

 • Raskere

  Magento 2 er raskere, noe som fører til økt konvertering og enklere administrasjon.

 • Lettere å handle

  Gjestebestillinger og one-page-checkout gjør det enklere å handle for kundene dine.

 • Enklere å administrere

  Et brukervennlig og mer oversiktlig administrasjonspanel gjør arbeidsdagen din litt lettere.

 • Mobilvennlig

  Magento 2 har blitt utviklet fra starten av med fokus på mobile brukere.

Vår løsning

Magento 2 er vesentlig forbedring av tidligere versjoner, men vi har gjort det enda bedre. Vår autoskalerbare driftsløsning er foreløpig helt unik og tilbyr uovertruffen hastighet og fleksibilitet. Vi leverer også alle nettbutikker basert på Magento 2 med Bring og DIBS for frakt og betaling inkludert, slik at du raskt kan komme i gang med din nye nettbutikk.

Starte nettbutikk?

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Få et godt tilbud på morgendagens nettbutikk!

Ta kontakt så hjelper vi deg med å nå nye kunder med markedets største og mest populære nettbutikkløsning.