Magento 2 – Drift

Lynraskt og rimelig

Vi har utviklet en helt unik skalerbar driftsløsning for Magento 2 som gjør at nettbutikken din alltid er klar for mer trafikk.

Lynrask cache-løsning

Å levere Magento-nettbutikker med Varnish-cache er blitt en selvfølge i dag, men vi har tatt det enda et steg videre. Vanligvis i løsninger som AWS, ligger Varnish-cachen i forkant av lastbalansereren. Dette kan potensielt utgjøre en flaskehals når trafikken blir høy og Varnish-noden får mye å gjøre.

Vi har utviklet en løsning der hver serverinstans som ligger bak lastbalansereren i skyen har en egen Varnish-cache. Dette betyr enkelt og greit at hastigheten og kapasiteten blir mye høyere kontra en tradisjonell løsning der Varnish-cachen ligger før lastbalansereren.

Vi er de eneste som tilbyr denne unike løsningen for Magento.

magento 2 cache aws

Kort fortalt: Du får en lynrask nettbutikk.

Skalerbar serverarkitektur

Med vår unike driftsløsning mister du aldri et salg på grunn av treg nettbutikk. I motsetning til mange andre leverandører som benytter vanlig VPS (Virtual Private Server) er løsningen vår bygget på skybasert drift i Amazon Web Services (AWS) der vi bruker elastiske lastbalanserere (ELB) som fordeler innkommende trafikk blant forskjellige serverinstanser eller noder.

Dette gjør at nettbutikkens kapasitet kan skaleres opp og ned automatisk basert på trafikken som kommer inn. Resultatet er at du kan være trygg på at din nettbutikk alltid er klar for flere kunder.

magento 2 drift aws

Kapasiteten øker automatisk i takt med trafikken.

Vi gir deg mest for pengene

Mange leverandører leverer ikke-skalerbare løsninger der alle tjenester som cache, database og lagring ligger på samme server. Det vil si at dersom databasen har nådd sin kapasitet, ja da må du oppgradere hele løsningen – å kun oppgradere databasedelen lar seg ikke gjøre siden alt ligger på én og samme server.

Vår driftsløsning separerer tjenester som RDS, ElastiCache, CloudFront og EC2 for effektiv og kostnadsbesparende skalering. Vi er så trygge på løsningen vår at vi gir deg opptil 3 serverinstanser uten ekstra kostnad.

Du finner neppe en raskere eller mer kostnadseffektiv driftsløsning for Magento 2.

Starte nettbutikk?

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Få et godt tilbud på morgendagens nettbutikk!

Ta kontakt så hjelper vi deg med å nå nye kunder med markedets største og mest populære nettbutikkløsning.