Magento 2 – Design

Ferdig utformet eller tilpasset dine behov

Vi har laget fiks ferdige designtema for deg som vil komme i gang med nettbutikken din raskt og rimelig. Vil tilbyr også tilpasset design for deg som ønsker et helt unikt uttrykk.

nettbutikk

Design som selger

Et godt utformet design skal gjøre det lett for kunden å finne frem i butikken samtidig som det skal overbevise og konvertere besøk til kjøp. Når vi utformer nettbutikken din er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Alle grafiske elementer skal bygge opp om samme mål: å gjøre potensielle kunder om til betalende kunder.

Brukeropplevelsen står i sentrum og vi har lagt vekt på å skape et design der kundene enkelt kan handle varer, uansett hvilken enhet de foretrekker å bruke. Magento 2 gjør det like lett å handle via PC-en som via mobiltelefonen.

Ferdig design

For deg som ønsker å komme i gang så fort som mulig tilbyr vi et ferdig utformet tema. Du får tilpasset nettbutikken din med logo og farger, men ikke noe utover dette. Ferdig design passer for deg som vil starte å selge varene dine raskt og til en rimelig penge.

Tilpasset design

Tilpasset design passer for deg som ønsker et mer unikt og skreddersydd uttrykk. Temaet vi leverer til Magento 2 er utviklet med tanke på videreutvikling av design og tilleggsmoduler. Gjennom en tett dialog med deg kan vi tilpasse din nye nettbutikk, slik at du får en mer skreddersydd løsning. Du vil også få muligheten til selv å utforme uttrykket til nettbutikken din via administrasjonspanelet i Magento 2 samt sette opp kampanjer og mer.

Starte nettbutikk?

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Få et godt tilbud på morgendagens nettbutikk!

Ta kontakt så hjelper vi deg med å nå nye kunder med markedets største og mest populære nettbutikkløsning.