Magento 2 – Nettbutikk

Magento er verdens mest populære løsning for nettbutikker med god grunn – nå har Magento nettbutikk blitt enda bedre.

magento 2 nettbutikk

Det har aldri vært enklere å starte nettbutikk

Vi har utviklet en fiks ferdig løsning basert på nye Magento 2 som gjør at du kan komme i gang med nettbutikk raskt, enkelt og rimelig.

Bruk tiden på å selge – vi ordner resten

Vi tar oss av den tekniske biten og sørger for at lysene er på. Frakt- og betalingsløsninger fra Bring og DIBS er også inkludert.

En nettbutikk som vokser i takt med dine behov

Ettersom du får flere kunder kan Magento 2 skalere opp automatisk for å møte trafikkbehovet, slik at du sparer både tid og penger.

Åpent for alle – 24 timer i døgnet

I 2016 handler 48 % av oss varer på nett via mobilen. Magento 2 nettbutikk tilpasser seg skjermen din – uansett hvilken enhet du har.

Fiks ferdig nettbutikk

Vi ordner alt, slik at du kan bruke tiden din på å selge varene dine. Du får et ferdig tilpasset design-tema med egen branding, svært fordelaktige frakt- og betalingsløsninger som Bring og DIBS i tillegg til drift på avanserte servere som tilpasser seg etter dine behov. Vi hjelper deg også å komme i gang med dine første produkter.

Alt du trenger for å komme i gang – og litt til.

Lynrask shopping-opplevelse

Vi har utviklet en helt unik driftsløsning for Magento 2 som gjør at du ikke behøver å betale mer enn nødvendig. Når du får flere kunder justerer kapasiteten seg automatisk opp og du betaler kun for den trafikken du faktisk bruker.

For hvert sekund som går før en nettside laster inn, synker konverteringsraten (% besøkende som utfører kjøp) med hele 7 % – derfor har vi fokusert på å utvikle en løsning som er optimalisert for maksimal hastighet.

Den ultimate driftsløsningen for din nettbutikk.

Tilpasset dagens handlemønster

Folk i alle aldrer handler med mobilen og via nettbrettet – har du ikke en nettbutikk som tilpasser seg mindre skjermer mister du kunden like fort som de kommer inn. Vi har designet Magento 2 slik at tekst og bilder tilpasser seg enheten du bruker – da går du ikke glipp av den raskest voksende kundegruppen i Norge.

Vi gjør det enklere å handle.

Enkel å administrere

Det nye og moderne administrasjonspanelet i Magento 2 gjør det lekende lett å opprette og holde styr på varene dine. Alt av produktutlistinger, ordrer, kampanjer og leveringer blir vist på en oversiktlig og intuitiv måte og kan enkelt administreres. Panelet har også blitt responsivt og touch-vennlig, noe som betyr at du kan administrere nettbutikken din uansett hvor du måtte befinne deg: fra PC-en på kontoret eller fra nettbrettet i sofaen.

En intuitiv og mobilvennlig nettbutikk.

Magento 2 på norsk

Studier viser – ikke overraskende – at vi foretrekker å handle i butikker på vårt eget språk. Derfor har vi oversatt Magento 2 til norsk, slik at både kundene i butikken – og du som sitter med administrasjonspanelet – skal få en bedre og mer brukervennlig shopping-opplevelse.

Nettbutikk på godt norsk.

magento 2 for desktop
magento 2 for laptop
magento 2 for ipad

Oppdag Magento 2

Få et godt tilbud på morgendagens nettbutikk!

Ta kontakt så hjelper vi deg med å nå nye kunder med markedets største og mest populære nettbutikkløsning.