Trykksaker

Få budskapet ditt på trykk

Trykksaker går aldri av moten – heller tvert i mot. Elegante brosjyrer, praktiske visittkort, fristende restaurantmenyer og iøynefallende plakater gir kunden din noe håndfast å forholde seg til.

Synlighet på trykte flater

Vi utformer visittkort, brosjyrer, menyer og plakater ut i fra dine behov. Vi vektlegger at designet skal være tiltalende og praktisk – at det skal være umiddelbart innbydende slik at det fanger interessen til dine potensielle kunder. Du vil at brosjyren din skal være forlokkende og at plakaten skal formidle budskapet raskt og effektivt.

Spisset uttrykk

Vi ønsker at trykksakene vi utformer for deg skal være inspirerende – den nye restaurantmenyen skal være oversiktlig og gi kundene vann i munnen. Den nye brosjyren skal være elegant og presentabel. Vi tilpasser uttrykk til budskap.

Gi oss en utfordring

Vi er alltid klare for nye utfordringer når det kommer til utforming av trykksaker, og har som mål at arbeidet vi utfører for deg skal ha en balansegang mellom brukervennlighet, allsidighet og – ikke minst – synlighet.

Brosjyre - Bergen private legekontor

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Få det på trykk!

Ta kontakt få finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige designere med bred erfaring som hjelper deg med design av trykksaker, skreddersydd din bedrift eller merkevare.