Logo

Si mer enn tusen ord

Logoen er din bedrifts ansikt utad. Den skal formidle alt bedriften din står for – og det bare med ett øyekast. Vi skreddersyr din logo – tilpasset din visjon og merkevare.

Ditt unike varemerke

Logoen skal si noe om virksomheten din – den er bedriftens budbringer. Den skal skape bevissthet, men samtidig informere. Det er mye å forlange av en liten bit grafikk, derfor har vi dyktige designere som – i dialog med deg – utformer en unik og uttrykksfull logo som kommuniserer effektivt.

For alle kanaler

Bedriften din skal gjerne markedsføres gjennom mange forskjellige kanaler og i ulike formater. Derfor er det viktig at logoen din tar seg like godt ut enten den opptrer på trykk eller på nett – vi skaper en logo som tåler dagens – men også morgendagens – formater.

Tett oppfølging

Når vi lager logo for deg er det viktig for oss at vi har en tett dialog, slik at vi kan komme frem til et resultat alle kan si seg fornøyd med – vi vil at du skal være stolt av logoen din!

Visittkort - Bergen private legekontor

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Ny logo?

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige designere med bred erfaring som hjelper deg med å utforme en unik logo, skreddersydd din bedrift eller merkevare.