Grafisk profil

Din unike visuelle identitet

Et gjennomført visuelt uttrykk er viktig for at din bedrift skal bli sett og lagt merke til. Vi leverer en komplett pakke for deg som inkluderer alt du trenger for å effektivt markedsføre din bedrift.

Den røde tråden

For at din merkevare skal feste seg i bevisstheten til kundene må den kommunisere budskapet klart og effektivt. Med en gjennomført grafisk profil blir gjenkjennelseseffekten større, og du får et profesjonelt og tillitsbyggende uttrykk. En grafisk profil gjør også prosessen lettere når du skal få utformet trykksaker og lignende, da mye av arbeidet allerede er gjort.

Komplett grafisk profil

Vi er opptatt av at du skal få en grafisk profil som du kan være stolt av. Derfor er det viktig at vi har en tett dialog med deg under arbeidet, slik at vi kan få så mye kunnskap som mulig om din bedrift og målgruppen din. Ut i fra dette arbeidet kan vi utarbeide en profilmanual, slik at du kan være konsekvent i kommunikasjonen med dine kunder, uansett format eller kanal.

For alle flater

Du vil at folk skal kjenne igjen bedriften din – da er det viktig at du har en grafisk profil som er tilpasningsdyktig og unik. Vi leverer en komplett designspesifikasjon tilpasset din bedrift – for alle flater.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Ny grafisk profil?

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige designere med bred erfaring som hjelper deg med å utforme et unikt visuelt språk, skreddersydd din bedrift eller merkevare.