E-handel

Vi utvikler og optimaliserer nettbutikker som konverterer.

Analyse. Kartlegging. Innsikt.

Vi utvikler ikke nettbutikken for deg – vi utvikler den for kundene dine. Derfor bruker vi mye energi på å kartlegge brukerreiser og -behov. Først når vi blir godt kjent med kundene dine, kan vi lage skreddersydde opplevelser som treffer blink.

Men man treffer ikke blink fra første klikk. Utviklingen av både nettbutikk og merkevare er en prosess som handler om å kontinuerlig lytte til kundene, kontinuerlig optimalisere og forbedre, slik at opplevelsen går fra å være bra til best.

E-handel = merkevare

Nettbutikken er ikke en isolert plattform lenger. Den er et uttrykk for merkevaren din og en gylden mulighet til å engasjere kundene dine gjennom unike og skreddersydde opplevelser.

Kundene forventer en friksjonsfri og sømløs brukerreise. De som sover i timen blir straffet, men de som klarer å levere de beste shopping-opplevelsene får desto større belønninger.

Det har aldri vært enklere å drive nettbutikk

Magento er verdens mest brukte e-handelsplattform med god grunn. Fleksibiliteten og skalerbarheten er overlegen, og med Magento 2 har det aldri vært enklere å holde styr på lager, salg og kampanjer.

Vi har utviklet integrasjoner mot Bring som gjør at alt av lager- og forsendelsesprosesser kan automatiseres. Det betyr at du kan bruke mindre tid på administrasjon, og mer tid på å skape en fantastisk shopping-opplevelse for kundene dine​.

Magento 2 – Offisiell Bring-modul

Bring-modulen er helt gratis og kan fritt benyttes av alle Magento 2-nettbutikker.

Last ned modulen

Design // Merkevarebygging // Drift // Frakt og lagerstyring // Konverteringsoptimalisering // Søkemotoroptimalisering // Webanalyse // Brukertesting // Utvikling

Nok prat – la oss komme i gang

Kontakt oss i dag så får vi ballen til å rulle.