Søkemotor­­annonsering

Fokusert markedsføring som treffer

Søkemotorannonsering gir konkrete resultater du kan måle. Vi skreddersyr kampanjer for deg, og sørger for at du når ut til målgruppen din. Du betaler kun når noen klikker på annonsen din.

Google AdWords

Markant er sertifisert Google AdWords-partner. Vi er opptatt av resultater og jobber tett sammen med deg for å nå fastsatte mål. Sertifiseringen er en trygghet for deg, og betyr at vi har kompetansen som trengs for at du skal få mest mulig igjen for ditt markedsføringsbudsjett.

Hvordan det fungerer

Google AdWords leder potensielle kunder inn på det aktuelle nettstedet ved hjelp av bestemte søkeord. Dersom kunden utfører et Google-søk på noe som er relatert til den aktuelle annonsen, vil annonsen bli synlig ved siden av søkeresultatet. Når nettannonsen er presis og informativ, og oppleves relevant i forhold til det brukeren har søkt etter, vil det lede kunden til å klikke på annonsen.

Google AdWords gjør det mulig å spisse markedsføringen inn mot én spesifisert brukergruppe, og innenfor et bestemt geografisk område. Dette gjør at du når ut til nettopp de kundene du er interessert i å ha.

Med Google AdWords kan vi kjøre annonser som vises på alle plattformer og spissede kampanjer som leder potensielle kunder direkte inn på din nettside.

En stor fordel med søkemotorannonsering, kontra tradisjonelle katalogtjenester, er at du kun betaler for de som faktisk klikker på annonsen. Det vil si at du kun betaler for klikk på annonsen som faktisk leder potensielle kunder inn på nettstedet ditt.

Bing Ads

Markant er akkreditert partner for Microsoft Bing Ads. Bing Ads muliggjør – som AdWords fra Google – lokasjonsavhengig annonsering. Det vil si at du kan nå en brukergruppe innenfor et bestemt geografisk område – innenfor en by, eller innenfor en gitt avstand fra bedriften din.

Fordelen med å annonsere gjennom Bing Ads i Norge er mindre konkurranse – noe som gjør at du lettere og rimeligere kan annonsere bredt. Markant har gode verktøy som gjør at vi kan samkjøre kampanjer mellom Google AdWords og Bing Ads, slik at du får mest igjen for kronene du investerer i søkemotorannonsering.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Annonsér på nett

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige og sertifiserte spesialister med bred erfaring som hjelper deg med markedsføringen på nett.