Nyhetsbrev

Effektive nyhetsbrev – helt enkelt

Vi gjør det lekende lett å lage, sende og måle effekten av dine nyhetsbrev, slik at du enkelt kan holde kontakten med dine kunder.

Skreddersydde nyhetsbrev

Våre designere lager en skreddersydd brevmal basert på profilmanual – eller med utgangspunkt i logo og fargebruk på ditt nettsted. Vi hjelper deg også med å sende ut ditt første nyhetsbrev, og gjør alt fra å legge inn lister til å implementere innhold og design.

En effektiv investering

I følge The State of Marketing Technology Winter 2015: Cost of ownership and return on investment har e-postmarkedsføring i snitt høyest utbytte i forhold til investering av alle digitale markedsføringskanaler. Det betyr at du med et godt utformet nyhetsbrev, som sendes til et relevant publikum, trolig vil tjene mer for hver krone brukt enn i noen andre digitale markedsføringskanaler.

Målbare resultater

Vi hjelper deg med å sette klare mål og måle resultatene av dine nyhetsbrev – enten du vil dele et godt tilbud med dine kunder, eller invitere til et arrangement. Du får tilgang til et kontrollpanel med egen rapportseksjon der du enkelt kan få et overblikk over resultatene av dine utsendte nyhetsbrev. Løsningen kan også integreres med Google Analytics, slik at du får enda bedre oversikt over bruksmønstrene til dine kunder.

nyhetsbrev

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

Kom i gang med nyhetsbrev

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige designere med bred erfaring som hjelper deg med å utforme et unikt nyhetsbrev, skreddersydd din bedrift eller merkevare.