Banner­annonsering

Nå ut til alle

Bannerannonsering er en enkel og kostnadseffektiv måte å annonsere på. Du når potensielt millioner av nettaviser, videonettsteder og blogger uten å måtte betale i dyre dommer.

Bygg lojalitet

Bannerannonsering kan bidra til å bygge opp lojalitet, øke kampanjenes rekkevidde, øke konverteringene og til syvende og sist øke hastigheten i  kjøpssyklusen.

Nå relevante kundegrupper

Med kontekstuell målretting kan vi sikte bannerannonsene inn mot de som bruker spesifikke søkeord eller besøker relevante websider. Vi kan også vise bannerannonser ut i fra brukernes interesser, demografi, surfevaner eller gjennom remarketing – annonsering mot brukere som har besøkt websiden din på et tidligere tidspunkt. Ofte vil vi bruke en kombinasjon av de to metodene for best mulig resultat.

Enkel kostnadsstyring

Med Googles auksjonssystem byr du på hver enkelt annonseplass, noe som betyr at du ikke betaler mer en nødvendig for å sikre deg annonseplassen. På det meste betaler du kun 10 øre mer enn konkurrerende annonse for å opprettholde plasseringen din. Du velger også om du vil betaler per klikk på annonsen eller per tusende visning.

Visittkort - Bergen private legekontor

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post

Les mer om

På tide å spre budskapet?

Ta kontakt så finner vi sammen ut hvilke behov du har og hvordan vi best kan fylle dem. Vi har dyktige spesialister med bred erfaring som hjelper deg med å utforme en effektiv kampanje for markedsføring på nett.