Sesam Sesam / Avinor

Merkevarebygging // web
reklamemateriell // innsikt

Vi har bistått Sesam Sesam med utvikling av markedsføringskonsept, videreutvikling av eksisterende profil, utforming av reklamemateriell og nettsider.

Oppgaven

Sesam Parkering leverer smarte parkeringstjenester og byr på en bom- og billettløs parkeringsopplevelse. De skulle lansere Sesam Sesam på samtlige B-lufthavner i Norge for Avinor, og trengte en solid samarbeidspartner som kunne hjelpe de med å løfte merkevaren og gjøre kommunikasjonen ut mot sluttkundene enda bedre.

Prosessen

I kartleggings- og innsiktsfasen fant vi fort ut av at parkering, det skal du være sabla forsiktig med. Folk er vanedyr og i et stressende trafikkmiljø har du ikke mye tid på deg til å kommunisere budskapet og nå gjennom.

Vi satte straks i gang med brukerundersøkelser og intervjuer med de parkerende gjestene på Sesam Sesam-anlegg og på Bergen lufthavn Flesland. Vi utformet kommunikasjonskonseptet, testet det videre og videreutviklet konseptet basert på tilbakemeldingene vi fikk fra sluttkundene.

Basert på innsikten og konseptet som lå i bunn utformet vi alt av reklame- og kommunikasjonsmateriell for bruk på Avinors lufthavner og Sesam Sesams øvrige parkeringsanlegg. Det ble produsert forskriftsskilt, informasjonsskilt, plakater, flyers, beach-flagg, annonser, animasjonsvideoer, nye nettsider med mer.

Resultatet

Resultatet ble en helhetlig og solid kommunikasjonsplattform for Sesam Sesam informasjons- og markedsføringsarbeid som styrker merkevaren. Kommunikasjonen ut mot sluttkunde er forenklet, spisset og lett fordøyelig.

Det tydelige budskapet kommuniserer effektivt i et ofte stressende miljø og skaper trygghet for gjestene ved å legge til rette for at de enkelt skal kunne forstå hva de trenger å gjøre.

De nye nettsidene har gjort kundereisen mer sømløs med enkel betaling av parkeringen direkte fra forsiden.

Få en time gratis og uforpliktende rådgivning.

Fortell oss litt om prosjektet ditt, så kommer vi tilbake til deg.