Matjungelen

Web // Utvikling

Matjungelen er et aktivitetsprogram for barn i SFO/AKS der de kan oppdage og oppleve en jungel av mat og oppleve matglede i fellesskap.

Matjungelen - registreingsskjerm

Oppgaven

Matjungelen ønsket en løsning for å motta søknader til aktivitetsprogrammet. Løsningen måtte i stor grad være automatisert og enkel å benytte både for brukere og ansatte.

Matjungelen - dashboard

Prosessen

Vi startet, som alltid, med å lage en solid kravspesifikasjon som ble selve fundamentet for utviklingen av løsningen. Denne var basert på ønsker, behov og kartleggingsarbeid i forkant. Det var b.la ønskelig at signering og godkjenning skulle skje ved automatiserte e-poster, samtidig som man måtte ha en en visuell visning til både søker og den som godkjenner.

Matjungelen - dashboard

Resultatet

Resultatet ble en smidig og skalerbar løsning bygget på Node.js hvor det meste av prosesser er automatisert. Løsningen er også modulær, noe som vil gjøre det enkelt å utvide den med ytterligere funksjonalitet.

Det ble bygget et søknadsskjema til søker samt et dashbord til ansatte i Matjungelen. På denne måten kan de enkelt godkjenne potensielle søkere og ha god oversikt over søkere og grupperinger.

Få en time gratis og uforpliktende rådgivning.

Fortell oss litt om prosjektet ditt, så kommer vi tilbake til deg.