Bergen Harbour
Hotel

Identitet // web //
Digital markedsføring

Boutique-hotellet Bergen Harbour Hotel åpnet våren 2017 midt i hjertet av Bergen. Vi utviklet en elegant identitet og en funksjonell nettløsning med fokus på konvertering.

Oppgaven

Bergen Harbour Hotel skulle bli Bergen Harbour Groups nyeste boutique-hotell med fokus på personlig service og oppfølging. De trengte en tydelig profil som utstrålte eleganse og en smart nettløsning med fokus på konvertering.

Prosessen

Utviklingen av den visuelle profilen tok utgangspunkt i Bergen Harbour Groups eksisterende uttrykk. Vi hadde fokus på å lage en identitet som skulle ta litt plass og være tydelig i bybildet samtidig som gjenkjennelsesfaktoren til merkevaren Bergen Harbour Group var viktig.

Den fantastiske beliggenheten, midt i smørøyet i Bergen, fikk hovedrollen i nettløsningen, sammen med enkle, men flotte presentasjoner av hotellet.

Resultatet

Resultatet ble en tidløs og elegant profil med et moderne uttrykk som stod i stil til Bergen Harbour Groups merkevare. Nettløsningen la vekt på å presentere hotellet som «hjertet av Bergen» og la til rette for å konvertere brukere til gjester.

Få en time gratis og uforpliktende rådgivning.

Fortell oss litt om prosjektet ditt, så kommer vi tilbake til deg.