Profilering av din bedrift

Vi kommuniserer ideer

Skill deg ut i mengden og spre budskapet ditt. Markant tilbyr effektiv profilering av din bedrift ved hjelp av grafisk design, webdesign og digital markedsføring.

profilering

Markant hjelper bedrifter å skille seg ut i mengden. Vi har skapt unike identiteter og moderne webløsninger for lokale butikker, så vel som til landsdekkende selskaper. Uansett størrelse eller budsjett – vi har alltid som mål at våre kunder skal bli fornøyde med resultatet. Derfor samarbeider vi alltid tett med kundene, enten vi utvikler websider eller grafiske profiler.

Grafisk design

Godt design skal synliggjøre og kommunisere. Markant gir deg et unikt visuelt uttrykk som styrker merkevaren din. Logo, trykksaker eller komplett grafisk profil – vi hjelper deg med alt som har med grafisk design å gjøre.

Webdesign

Markant leverer moderne og brukervennlige løsninger for web. Det stilles stadig høyere krav til hvordan dagens websider skal utformes, og vi er alltid oppdatert på det siste. Når du velger oss får du en moderne løsning som fungerer på alle enheter.

Bannerannonser

Markant hjelper deg med å nå ut til kundene dine. Bannerannonsering bidrar til å øke bevisstheten rundt merkevaren din og bygger lojalitet. Vi kan også spisse budskapet mot de som bruker spesifikke søkeord eller som har besøkt websiden din tidligere.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post