Selger du produkter eller tjenester på abonnement?

Markant og AfterPay søker interessenter og pilotkunder til spennende prosjekt.

Fremtidens abonnementsløsninger

Abonnementstjenester gjør hverdagen enklere og mer forutsigbar for tusenvis av nordmenn hver dag – enten man får ukens middager levert på døren hver søndag eller ferske kaffebønner i postkassen siste dagen i måneden. Vi er nå i gang med å utvikle fremtidens abonnementsløsninger – og vi trenger din hjelp!

En komplett salgskanal

Markant Norge og Arvato AfterPay er ute etter deg som primært selger produkter eller tjenester gjennom abonnement. Løsningen vi kan tilby er en komplett salgskanal basert på Magento 2 for netthandel, pop-up eller oppsøkende salg rettet mot konsumentmarkedet – både på nett og face-to-face.

Hvorfor du bør bli med

Melder du din interesse får du være med og påvirke utviklingen og ta del i beslutningsprosessen til en fremtidsrettet løsning som er skreddersydd til dine og dine kunders behov.

Du drar også fordel av å bli blant de aller første til å ta i bruk den nye løsningen.

Design thinking som arbeidsmetode

Når vi utvikler nye løsninger bruker vi mye tid på å kartlegge og forstå de som faktisk skal bruke løsningen. Vi låser oss ikke inne på et møterom og prater oss frem til en ferdig løsning – vi går ut og snakker med folk, vi utfordrer antagelser og redefinerer problemer slik at vi kan lage et produkt som både fyller dine forretningsmål og dine kunders behov.

Forstå

Mange går i fellen ved at de antar at de allerede har svaret før de har begynt. En god forståelse av brukernes behov er fundamentet i utviklingsarbeidet – alle antagelser skal til livs.

Definere

Vi definerer brukernes behov, utfordringene deres og bruker innsikten vi samler inn til å gi et konkret beslutningsgrunnlag for alt videre arbeid.

Utvikle ideer

Etter at vi har fått en forståelse for brukernes behov og definert problemstillinger som skal løses, setter vi i gang med å jobbe frem gode ideer og finne smarte løsninger.

Prototype

De beste ideene blir til prototyper, slik at vi kan sette ideene ut i praksis. Vi tester, eksperimenterer og avdekker utfordringer og gode løsninger.

Teste

Mer testing! Fungerer løsningen? Løses brukeroppgavene? Dersom ikke, hvorfor ikke? Noen ganger må man tilbake til prototypingen – og det er lov. Det viktigste er at løsningen blir så bra som mulig.

Implementere

Løsningen implementeres, men arbeidet stopper ikke der. Kontinuerlig analyse og optimalisering må til for at resultatet skal gå fra bra til best.

After-Pay

AfterPay er en del av Arvato Financial Solutions’ varierte utvalg av finansielle tjenester. Arvato er et internasjonalt selskap med kontorer over hele verden, derfor kan vi alltid tilby lokal ekspertise til våre kunder. Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov som fungerer både offline og online. Sammen med oss kan du redusere tiden du bruker på administrasjon og la oss ta den økonomiske risikoen, dermed får du fokusert din tid på dine kunder.

logo_markant

Markant er datadrevne problemløsere som skaper konkrete resultater gjennom design, strategi, utvikling og resultatbasert markedsføring. Markant utvikler og optimaliserer e-handelsløsninger basert på Magento 2 som bygger merkevarer og konverterer.

Meld din interesse

Selger du produkter eller tjenester gjennom abonnement? Savner du en abonnementstjeneste som virkelig fungerer? Som er skreddersydd for deg og kundene dine?

Meld din interesse i dag, så tar vi kontakt!

[contact-form-7 id=»322″]