Nå ut til nye kunder

Effektiv digital markedsføring

Vis andre hvem du er, hva du leverer, og hvorfor kundene burde velge deg. Markant hjelper deg med å nå ut til nye kunder, samtidig som du tar vare på de eksisterende.

ny-ut-til-nye-kunder

Markant hjelper deg med å spre budskapet ditt. Vi vet hvordan vi skal utforme markedsføringskampanjer for å få mest mulig utbytte, og vi har utviklet hundrevis av websider for kunder store som små.

Digital markedsføring

Søkemotorannonsering gjennom Google og Bing, bannerannonser og søkemotoroptimalisering. Markant har akkrediterte eksperter innen markedsføring, som vet å få mest mulig ut av markedsføringsbudsjettet ditt.

Webdesign

Markant leverer moderne og brukervennlige løsninger for web. Det stilles stadig høyere krav til hvordan dagens websider skal utformes, og vi er alltid oppdatert på det siste. Når du velger oss får du en moderne løsning som fungerer på alle enheter.

Medierådgivning

Mange bedrifter har ikke full oversikt over hva de betaler for. Markant hjelper deg med å ta strategiske og kostnadsbesparende valg, slik at du slipper å betale for tjenester du ikke har bruk for.

Snakk med en ekspert

Vi kontakter deg med mer informasjon – selvfølgelig helt uforpliktende.

Navn

Telefon eller e-post