Hjelp oss å gjøre
internett litt bedre

karriere-markant-2

Internett er fylt med memes* og middelmådighet. Hos oss får du sjansen til å skape digitale opplevelser som engasjerer og begeistrer.

*Ikke at vi ikke liker memes altså – for det gjør vi.

Er du en selvgående og kunnskapstørst person med et ønske om å bidra til å skape de gode, digitale opplevelsene?

Hvorfor jobbe hos oss

Bortsett fra at du får dele arbeidshverdagen med en ung og trivelig gjeng med høyt ambisjonsnivå, er det også en rekke andre fordeler med å jobbe i Markant:

Fleksibel arbeidstid

Vi legger oss ikke nevneverdig opp i hvordan du planlegger og strukturerer dagen din så lenge du får gjort det du skal. Vi stoler på at du er et ansvarsfullt og modent menneske som selv vet best hvordan arbeidshverdagen din skal planlegges.

Sosialt

Vi er en sammensveiset gjeng som trives godt sammen og liker å finne på ting og tang (når det ikke er pandemier i omløp i alle fall). Sommerfest, kick-off, fagkvelder, lønningspils, fjellturer, bilbaneløp (Markant Grand Prix) og airhockey-turneringer – det er viktig å ha det gøy!

Lekker lokasjon

Vi er stolte medborgere av Nordnesrepublikken og stortrives i fiskeboden vår nedi sjøkanten. Her nyter vi sjøutsikten i romslige og oppussede lokaler som oser av historisk sjarm.

Fornuftige forsikringsordninger

Du får selvfølgelig ulykkesforsikring og alt det der, men vi tenker at du selv vet best hvilke forsikringer du skal ha. Vi fikser gode, rabatterte priser, så velger du selv hva du har behov for.

Digg lunsjordning

God og sunn mat er viktig for både trivsel og energinivået når det røyner på. Vi har egen kantine der det serveres både varm og kald mat.

Faglig utvikling

Vi digger folk som digger å lære seg nye ting. Derfor setter vi av tid og penger til seminarer, konferanser og kurs. Og om du har lært deg noe kult eller matnyttig, deler du det selvfølgelig med resten av gjengen på faglunsj.

Mobilabonnement

50GB med rollover og alle de vanlige greiene. Vi sponser selvfølgelig mobiltelefonen din, og ønsker du en separat jobbmobil så fikser vi det også.

Parkering

Wow – parkering også? Jada, ikke grensesprengende, men det er jo greit å nevne at du har muligheten til å parkere og lade bilen din rett utenfor døra.

Markant Mikrobryggeri

Vi har eget minibryggeri på huset der vi brygger de herligste brygg. Hvem har vel ikke hørt gjetord om Svartavatnet – collaben mellom Markant Mikrobryggeri og Tight Pants Brewery? En Imperial Milk Stout med kaffe, vanilje og kakaobønner på rolige 10%. 🔥

Oversiktlig og flat struktur

Vi er ikke så mange, og beslutningsprosessene har kort vei. Har du en idé du brenner inne med? En tjeneste eller er produkt du kunne tenke deg å utvikle? Forslag til hvordan vi kan gjøre arbeidsplassen enda bedre? Så lenge det gjør deg glad eller kommer kundene våre til gode så prøver vi å få det til.

Om du er fysen på å jobbe i et ambisiøst miljø med kollegaer som brenner for faget og som er opptatt av å gjøre internett litt bedre, er det bare å sende inn en søknad og fortelle oss litt mer om deg selv.

Vi har som regel en ledig stilling eller to ute, men vi tar gjerne i mot åpne søknader også.

karriere-markant-3