Er du på jakt etter
en enhjørning?

Et magisk vesen som kan Google Ads Display Ads programmatisk Facebook Instagram Snapchat TikTok grafisk design UX-design UI-design interaksjonsdesign emballasjedesign 3D-design innholdsdesign brukertesting konverteringsoptimalisering søkemotoroptimalisering innholdsmarkedsføring inbound markedsføring e-postmarkedsføring markedsautomasjon
markedsstrategi trafikkanalyser ?

Som kan lage markedsplan utvikle personas skrive reklametekst designe annonser skrive kode til landingssider og konfigurere programmatiske annonser ?

Ja, det hadde vært noe.

Men det er dessverre ingen som kan alle disse tingene. Det er faktisk ytterst få som kan si at de mestrer mer enn to av disse disiplinene. Finner du noen som mestrer tre så har du gjort tidenes kupp.

Enhjørninger finnes ikke
på ordentlig. Dessverre. 🤷🏻

Det hadde gjort livet lettere, men akk! Akkurat som et entreprenørfirma gjerne skulle ønsket at rørleggeren også var elektriker, tømrer og blikkenslager så skulle vi gjerne hatt en tekstforfatter som kunne designe, kode og legge strategi.

Men det har vi slått i fra oss for lenge siden. Vi satser først og fremst på å være et solid digitalbyrå med dyktige spesialister som kan faget sitt grundig godt.

80/20

Det er veldig nyttig å kunne litt om de andre fagområdene man jobber sammen med. Derfor har vi en 80/20 tilnærming der 80% av ferdighetene skal være spesialiserte og 20% omfatter resten av listen ovenfor.

Da sørger vi for at vi er skikkelig gode på det vi skal være gode på, samtidig som vi har god forståelse for helheten og hvordan de enkelte fagene passer inn i det store bildet.

Ingen av oss er enhjørninger alene, men når vi jobber sammen begynner det fort å ligne på magi 🌈

Vi spiller deg god

Har du et godt byrå i ryggen (hint: oss 😉), får du all spisskompetansen du trenger uten å ansette et halvt snes med smarte hoder.

For slik kompetanse koster. Flinke folk i vår bransje krever gode lønninger, gode vilkår, god pensjon og kursing og opplæring og lange ferier. Da er det jo lettere å bare leie inn kompetansen når du trenger den.

Ofte fungerer vi som den utvidede markedsavdelingen for våre kunder, og er involvert i alt fra strategi og planlegging til utførelse og rapportering. Det gjør at du kan fokusere på målene du vil oppnå og KPI-ene du blir vurdert etter. Vi hjelper deg med resten og fikser alt – litt som en enhjørning. 🦄

Når vi er din markeds­avdeling

Får du en fast kontaktperson

Går vi gjennom målene du vil oppnå og legger en plan for å nå de

Tildeler vi ressurser basert på en definert markedsplan

Driver vi ikke med oppsalg, men bidrar med ideer og forteller deg om gode muligheter

Får du tilgang på enhjørningen du alltid har ønsket deg 🦄

Jeg trenger en markedsavdeling!

Grattis! Du har funnet en enhjørning!

Enhjørningen heter Markant og består av datadrevne problemløsere som skaper konkrete resultater gjennom design, strategi og resultatbasert markedsføring.

Gi oss en lyd så tar vi en prat og utforsker mulighetene dine.